ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ

Μεσογειακή Κουζίνα & Μιξολογία

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Μεσογειακές γεύσεις με θέα τον κόλπο της Καλλιθέας

Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Ammon Zeus προσφέρει μπουφέ με μεγάλη ποικιλία, με έμφαση στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα πάντα με αγνά υλικά.

Δυνατότητα παρασκευής διαιτητικών πιάτων για επισκέπτες με ειδικές διατροφικές απαιτήσεις, αλλά και τροφικές αλλεργίες όπως τροφές χωρίς γλουτένη ή λακτόζη (διαθέσιμες κατόπιν συνεννόησης)

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου διαθέτει εσωτερικό κλιματιζόμενο χώρο αλλά και άνετη βεράντα που σχεδόν αγγίζει τη θάλασσα.

GRECO’S SEA FOOD

Αυθεντικά φρέσκα θαλασσινά με νότες γκουρμέ

Το πρώτο a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου Ammon Zeus αντλεί την έμπνευση του από την Ελληνική ναυτική παράδοση που ονόμαζε ως Γραικό, τον βορειοδυτικό άνεμο.

Το εστιατόριο εστιάζει στη Μεσογειακή κουζίνα με πιάτα που βασίζονται σε ψάρια και θαλασσινά με έμφαση στα φρέσκα φυσικά υλικά και τις έντονες γαστριμαργικές πινελιές με συνοδεία κορυφαίων κρασιών.

Το εστιατόριο Greco’s Sea Food λειτουργεί καθημερινά για μεσημεριανό ενώ διατίθεται και για διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων.

COCKTAIL BAR

Η τέχνη της μιξολογίας

Παραδοθείτε στη μαγεία της φύσης, απολαμβάνοντας τα ωραιότερα cocktails και mocktails στη Χαλκιδική, σε μια ευρύχωρη βεράντα που αγγίζει τη θάλασσα.

Χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, το κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες και ροφήματα, χυμούς, ποτά και cocktail ή ακόμα και μη αλκοολούχες επιλογές με ιδιαίτερη έμφαση στη φρεσκάδα και τη γεύση.

FRESCO BIO HEALTHY BAR

Ένα ιδιαίτερο bar, τοποθετημένο ανάμεσα στην πισίνα και τη παραλία του ξενοδοχείου.

Το Fresco Bio Healthy Bar δημιουργήθηκε ως μια μοναδική εναλλακτική υγιεινή πρόταση για τους πελάτες του ξενοδοχείου και προσφέρει μεταξύ άλλων φρέσκους τροπικούς χυμούς και snacks χαμηλών λιπαρών, Ελληνικό γιαούρτι καθώς και γεύματα για ειδικές διατροφικές κατηγορίες όπως διαβητικούς και όσους αποφεύγουν τη λακτόζη ή τη γλουτένη.

Το FRESCO BIO HEALTHY BAR λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εξυπηρετώντας τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, τόσο στην παραλία όσο και στην πισίνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 2374 022 356| [email protected]

    Εγγραφείτε στο email newsletter μας (Έγκριση GDPR)